Depozitul de Cadouri
Acasa Despre noi Cum platesc Livrare cadouri Intrebari frecvente Contact  

CADOURI CORPORATE

Cadouri Corporate Aici gasiti detalii despre primii pasi in configurarea unei campanii de cadouri pentru angajati sau partenerii de afaceri.

Viziteaza magazinul Depozituldecadouri.ro pe ShopMania

Newsletter


Suntem inregistrati in registrul Operatorilor de date personale al ANSPDCP sub nr. 26794

 

Protecția datelor cu caracter personal reprezintă una dintre preocupările Home DecoGift TRends SRL atât în relația cu angajații săi cât și în relația cu partenerii săi comerciali. În acest sens întreprindem în mod constant măsuri pentru a asigura protecția datelor cu caracter personal pe care le prelucrăm în desfășurarea activității noastre pe piață, asigurându-ne că respectăm principiile legale în materie, în special cele prevăzute de Regulamentul General privind Protecția Datelor cu caracter personal 679/2016 (în continuare „GDPR”).

Home DecoGift TRends SRL garantează că accesul la datele cu caracter personal este acordat doar administratorului sau, în scopul îndeplinirii sarcinilor ce îi revin.

Avem o politică strictă de protecție a datelor cu caracter personal astfel încât să fim conștienti cu privire la riscurile la care se expune și poate expune compania în raport cu încălcarea securității datelor. Datele cu caracter personal sunt stocate doar pe serverele Home DecoGift TRends SRL și sunt gestionate printr-un sistem informatic care asigură un nivel adecvat de securitate.

Când efectuăm operațiuni de prelucrare de date cu caracter personal, ne asigurăm că respectăm un nivel adecvat de protecție a datelor și întreprindem toate măsurile necesare în vederea asigurării confidențialității acestora.

În acest context dorim să vă aducem la cunoștință faptul că datele cu caracter personal (constând în nume, prenume, adresă de e-mail, număr de telefon, etc.) ale reprezentanților partenerilor vor fi prelucrate strict în scopurile în care au fost colectate.

Valorăm relația pe care o avem cu partenerii noștri de afaceri și ne dorim cu tărie ca aceștia să împărtășească şi să respecte angajamentul nostru pentru integritate, etică şi conformitate cu legislația în domeniul protecției datelor cu caracter personal.

În calitate de parteneri, vă rugăm să luați toate măsurile necesare pentru a vă asigura că respectați principiile legale în materie de prelucrare a datelor cu caracter personal atât în ceea ce privește relația noastră comercială, cât și în cadrul activității dumneavoastră în general.


AcasaAcasa

Cos  

(gol)

Produse noi

Nici un produs nou în acest moment