Depozitul de Cadouri
Acasa Despre noi Cum platesc Livrare cadouri Intrebari frecvente Contact  

CADOURI CORPORATE

Cadouri Corporate Aici gasiti detalii despre primii pasi in configurarea unei campanii de cadouri pentru angajati sau partenerii de afaceri.

Viziteaza magazinul Depozituldecadouri.ro pe ShopMania

Newsletter


Suntem inregistrati in registrul Operatorilor de date personale al ANSPDCP sub nr. 26794

 

Protecția datelor cu caracter personal reprezintă una dintre preocupările Home DecoGift TRends SRL atât în relația cu angajații săi cât și în relația cu partenerii săi comerciali. În acest sens întreprindem în mod constant măsuri pentru a asigura protecția datelor cu caracter personal pe care le prelucrăm în desfășurarea activității noastre pe piață, asigurându-ne că respectăm principiile legale în materie, în special cele prevăzute de Regulamentul General privind Protecția Datelor cu caracter personal 679/2016 (în continuare „GDPR”).

Home DecoGift TRends SRL garantează că accesul la datele cu caracter personal este acordat doar administratorului sau, în scopul îndeplinirii sarcinilor ce îi revin.

Avem o politică strictă de protecție a datelor cu caracter personal astfel încât să fim conștienti cu privire la riscurile la care se expune și poate expune compania în raport cu încălcarea securității datelor. Datele cu caracter personal sunt stocate doar pe serverele Home DecoGift TRends SRL și sunt gestionate printr-un sistem informatic care asigură un nivel adecvat de securitate.

Când efectuăm operațiuni de prelucrare de date cu caracter personal, ne asigurăm că respectăm un nivel adecvat de protecție a datelor și întreprindem toate măsurile necesare în vederea asigurării confidențialității acestora.

În acest context dorim să vă aducem la cunoștință faptul că datele cu caracter personal (constând în nume, prenume, adresă de e-mail, număr de telefon, etc.) ale reprezentanților partenerilor vor fi prelucrate strict în scopurile în care au fost colectate.

Valorăm relația pe care o avem cu partenerii noștri de afaceri și ne dorim cu tărie ca aceștia să împărtășească şi să respecte angajamentul nostru pentru integritate, etică şi conformitate cu legislația în domeniul protecției datelor cu caracter personal.

În calitate de parteneri, vă rugăm să luați toate măsurile necesare pentru a vă asigura că respectați principiile legale în materie de prelucrare a datelor cu caracter personal atât în ceea ce privește relația noastră comercială, cât și în cadrul activității dumneavoastră în general.

 

 

Buna ziua,

datorata disfunctionalitatii platformei care este in schimbare ne intampinam cu un numar mare de apeluri, pe care nu le putem prelua in totalitate. Ne cerem scuze.

Va rugam sa ne contactati pe mail: depozituldecadouri@gmail.com

La sediul social nu avem produse pentru vizionare.

 

Expedierea se va face in functie de volumul de comenzi. Veti fi notificati de curier cu data si ora Livrarii.

Nu efectuam livraricu tarif de urgenta dar in limita disponibiltatii personalului din depozit si a curierilor

Livrarea se face la adresa indicata de dumneavoastra, prin curier rapid FANCOURIER si GLS.

Zone de livare fara costuri aditionale.

Bucuresti, 1 Decembrie, Adjud, Alba Iulia, Alesd, Alexandria, Arad, Bacau, Baia Mare, Balotesti, Barlad, Bistrita, Botosani, Bragadiru, Braila, Branesti, Brasov, Bucuresti, Buftea, Buzau, Calarasi, Campia Turzii, Campina, Campu Lung Moldovenesc, Campu Lung Muscel, Caracal, Caransebes, Cernavoda, Cernica, Chiajna, Chitila, Cimpina, Ciorogarla, Cluj, Constanta, Craiova, Curtea de Arges, Dej, Deva, Drobeta Turnu Severin, Fagaras, Fetesti, Focsani, Galati, Giurgiu, Glina, Golesti, Govora, Gura Humorului, Huedin, Hunedoara, Husi, Iasi, Isalnita, Jilava, Leamna, Lugoj, Magurele, Malovat. Mamaia, Mangalia, Medias, Miercurea Ciuc, Mogosoaia, Odorheiu Secuiesc, Oltenita, Onesti, Oradea, Orastie, Otopeni, Pantelimon, Pascani, Petrosani, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Podari, Popesti Leordeni, Portile de Fier, Ramnicu Sarat, Ramnicu Valcea, Raureni, Reghin, Resita, Roman, Rosiori de Vede, Sf. Gheorghe, Sacele, Satu Mare, Schela, Sibiu, Sighetul Marmatiei, Sighisoara, Simian, Sinaia, Slatina, Slobozia, Snagov, Suceava, Targu Jiu, Turnu Magurele, Targu Mures, Targu Neamt, Targoviste, Tarnaveni, Tandarei, Tecuci, Timisoara, Tulcea, Tunari, Urziceni, Vaslui, Voluntari, Zalau, sunt destinatii acceptate de BOOKURIER/GLS  la un cost de 15 roni pentru orice comanda mai mica de 140 Ron.


Prin sectiunea Suport puteti sti tot timpul care este starea in care se afla comanda dumneavoastra. Daca a fost procesata, daca cadoul ales a fost expediat sau daca se afla pe drum. Nu ezitati sa apelati sectiunea suport.

Unele cadouri sunt fragile, motiv pentru care vor fi ambalate cu masuri de protectie suplimentare.
Se va tine cont de fragilitatea acestora si cu ocazia transportului catre beneficiar.

Pentru zona 2 de livrare unde apar Km aditionali colegii nostrii va vor sugera ridicarea dintr-un sediu FANCOURIER pentru a evita taxarea km aditionali. 1 km = 1 ron.

va multumim,

 

AcasaAcasa

Cos  

(gol)

Produse noi

Nici un produs nou în acest moment